De beste pyjama merken

Een groot deel van ieder zijn leven speelt zich af in bed. Een kwalitatief matras en een deken is natuurlijk van belang. Veel mensen vergeten alleen dat de kwaliteit van een pyjama ook belangrijk is. Zo worden pyjama’s vaak gevormd door het vinden van een oud en een te groot shirt. Het is goed om ook aandacht te besteden aan de pyjama’s. Een kinderpyjama of een heren huispak er zijn veel soorten, formaten en kwaliteitsverschillen tussen pyjama’s. Hieronder zijn wat merken die prachtig en kwalitatieve hoge pyjama’s verkopen.  

  1. Pastunette  

Pastunette maakt mooie nachtmode voor vrouwen, kinderen en mannen. Goede nachtkleding zorgt voor een goede nachtrust volgens dit merk. Ook kan met dit merk iedereen van het gezin matchen met pyjamas. De printjes zijn voor iedereen toegankelijk en zijn in verschillende designs te verkrijgen. 

  1. Rebelle  

Het motto van Rebelle is: Rebelle Girls have more fun! De kwaliteit, pasvorm en het comfortabele gevoel wat mensen krijgen bij pyjama’s zorgen voor veel verkopen. Voor vrouwen en meiden het ideale merk om lekker in te ontspannen.  

  1. Comtessa & Comte  

Deze twee Duitse nachtmode merken bestaan al meer dan 40 jaar. De Europese markt wordt overspoeld met de hippe pyjamas. Het draagcomfort, eenvoud en de kwaliteit staat bovenaan bij deze merken. De prijs – kwaliteitverhouding is ook zeer goed. Comte is de mannelijke aanhanger van de Comtessa. Naast mannen en vrouwen bieden ze ook een breed assortiment voor kinderen. Iedereen kan van de Duitse nachtmode keten genieten.  

  1. Charlie Choe  

Ook dit merk is voor kinderen en volwassenen. Het merk bied pyjama’s in bepaalde thema’s aan. Het is ideaal om een logeer feestje. Een piraten feestje met de Parate adventure collectie of een leger feestje met de Camo adventures. De collecties gaan van baby’s tot volwassenen in dezelfde thema’s.  

  1. Hajo  

Als laatste pyjama merk die bij de lijst hoort komt Hajo. Voor een warme en zachte pyjama moet je namelijk zijn bij dit merk. De katoenen pyjama’s zijn ideaal voor de koude winterdagen. Ook is het gekamd katoen geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De kleding is exclusief, sterk, duurzaam en enorm zacht. De perfecte keus.  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *