De leukste vintage krukken van Brabantia

Vintage krukken zijn een leuke manier om de ruimte op te fleuren en uniek te maken. Plaats ze bijvoorbeeld aan de keukentafel of ontbijttafel of plaats ze bij je bar. De vintage krukken geven je dan meteen een nostalgisch gevoel en samen met andere moderne componenten wordt de kamer, de keukentafel of de bar een leuk geheel. Er zijn veel vintage krukken te koop, check bijvoorbeeld eens een markt of online marktplaats. Ook in kringloopwinkels of misschien zelfs op de zolder van je grootouders kun je ze vinden. Een van de beste merken voor vintage krukken is toch wel Brabantia.

Een Brabantia kruk is vintage en uniek

Brabantia is een oud Nederlands bedrijf dat al bestaat sinds 1919. Sinds toen maken ze huishoudelijke producten van metaal en kunststof. Onder vintage verstaan we producten die ouder zijn dan 30 jaar, bijvoorbeeld gemaakt in de jaren 50 of 70. De producten van Brabantia zijn dus zeker ook vintage, vooral degene gemaakt voor de jaren 80. Een Brabantia kruk is dus een uniek soort kruk die vintage is en je een stukje Nederlandse geschiedenis meegeeft. Als je dus op zoek bent naar een vintage kruk, dan is op zoek gaan naar een Brabantia kruk een goede optie.

Zo kies je de juiste kruk uit

Brabantia heeft veel krukken geproduceerd in zijn productiejaren. Veel krukken worden tegenwoordig doorverkocht op online marktplaatsen of offline rommelmarkten en kringloopwinkels. Voordat je een kruk koopt, check dan altijd even een paar dingen. Check bijvoorbeeld hoe hoog de kruk kan zijn om onder de tafel of bar te passen. Heb je ook een bepaalde voorkeur voor kleur of vorm omdat je deze wilt matchen aan de kleuren en vormen in je huis? Struin rond over de online en offline marktplaatsen en houdt deze voorkeuren in je achterhoofd. Dan weet je waar je naar moet zoeken en heb je hopelijk snel een Brabantia kruk gevonden!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *