Hoe shoppen bij MediaMarkt tijdens Black Friday

Ook MediaMarkt zal in 2021 weer deelnemen aan de Black Friday. Dit jaar valt deze belangrijke vrijdag op 26 november. Belangrijk, want je kunt op deze dag profiteren van een groot aantal aanbiedingen en onmisbare kortingen op veel artikelen van elektronica en smartphones tot televisies en huishoudelijke apparatuur. Je kunt bij MediaMarkt tijdens de Black Friday zowel in de winkel terecht als in de webshop.

Hoe profiteer je het best van de Black Friday bij MediaMarkt?

  • Bekijk regelmatig de website en maak een lijst van de artikelen die jij graag zou willen kopen. Zorg ervoor dat je goed weet wat de eigenschappen van het artikel zijn en houd ook de prijs en beschikbaarheid in de gaten.
  • Zorg ervoor dat je van tevoren geregistreerd bent op de website. Zo verlies je geen kostbare tijd als je tijdens Black Friday gaat shoppen.
  • Schrijf je in voor de newsletter en houd de reclamefolders in de gaten. Zo ben je goed op de hoogte van alle aanbiedingen die er tijdens Black Friday zijn.
  • Als je van plan bent om een artikel tijdens Black Friday in een fysieke winkel te kopen, zorg dan dat je weet op welke afdeling je moet zijn en waar deze zich bevindt in de winkel. Als je voor het eerst bij MediaMarkt binnenkomt tijdens Zwarte Vrijdag, verlies je misschien kostbare tijd om het product van jouw interesse te vinden. Dat geldt trouwens ook voor de website, als je al weet waar je moet kijken, gaat de aankoop een stuk sneller.
  • Maak een verlanglijstje van de artikelen waarin je geïnteresseerd bent. Zorg ook voor een aantal alternatieven. Als dan de eerste keuze niet meer beschikbaar is, kun je de tweede keuze checken.
  • Spreek eventueel af met een vriend of familielid om de aankopen parallel te doen. Zo concentreer jij je op een deel van je verlanglijst en de ander op andere producten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *