Prachtige eilanden om te bezoeken deze zomer!

Als de zomer er weer aankomt duren de dagen langer en zijn de meeste mensen in een betere stemming. Iedereen wil genieten van het heerlijke weer en de langere dagen. Veel mensen gaan op vakantie om hier optimaal van te kunnen genieten. Als je op zoek bent naar een echt avontuur en bijzondere vakantie zijn er een aantal prachtige eilanden die je moet bezoeken deze zomer. We gaan het je in dit artikel vertellen, dus lees zeker verder!

Het Biševo eiland

Biševo is een klein eiland dat gelegen is in de Adriatische Zee, ten zuidwesten van het eiland Vis. Dit eiland is onbewoond. Het eiland is onbewoond, behalve in de zomer. In de zomer wordt het eiland tijdelijk bewoond. Het Biševo eiland staat onder andere bekend om de blauwe grot. Dit is een grot waar de weerkaatsing van het licht zo binnenvalt, dat het diepblauwe water deze lichten reflecteert. Je kan deze prachtige grot alleen bezoeken met de boot. Op zoek naar een kwalitatieve en mooie boot voor een goede prijs? Neem dan zeker even een kijkje bij Jachtmakelaardij Kappers! Je hebt bij Jachtmakelaardij Kappers een ruime collectie aan boten en je kan ook zelf eventueel je boot verkopen op de website.

Palawan in de Filipijnen

Een andere bestemming die je niet wilt missen is Palawan in de Filipijnen. Op dit eiland zijn er hagelwitte, rustige ministrandjes te vinden. Op de ministrandjes staat het vol met palmbomen en je bent omringd door kraakhelder water. Er is prachtig onaangeraakt koraal te vinden en kleurrijke vissen. Zo mooi is de Bacuit Archipel bij El Nido. Dit kleine toeristendorpje ligt in het uiterste noorden van de eiland provincie Palawan. Het is de perfecte plek om van de prachtige natuur te genieten en de rustige omgeving. Toe aan even wat rust en bijkomen? Dan is dit eiland zeker een ideetje voor jou!

Santorini in Griekenland

Santorini is het meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland wordt door velen gezien als het mooiste eiland van Griekenland. Op het eiland zijn er schilderachtige witte dorpjes met doolhofstraatjes en blauwe koepeltjes te vinden. Deze koepeltjes heten Oia en Fira en zijn leuke bezichtigingen voor als je op Santorini bent. De hoge kliffen in het westen en de lavastranden in het Oosten zijn erg kenmerkend voor het eiland en zie je op menig ansichtkaart terug. Santorini is klein en overzichtelijk. Je kan het eiland met bijvoorbeeld een gehuurde scooter gaan ontdekken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *